Filterservice en -advies

Onze klanten weten dat maatwerk onze standaard is. Wij zijn merk onafhankelijk en leveren de best mogelijke materialen voor uw filtratie- en separatieprocessen. Onze ervaren servicemonteurs en verkoopadviseurs voeren montages, onderhoud, inspecties en metingen graag voor je uit. Daarbij delen wij onze kennis met je op het gebied van alle filtratie- en separatieprocessen.

Onze specialisten kijken verder dan alleen de filtermaterialen. Door een vakkundige en snelle montage en door het juist afstellen van de reinigingssystemen kun je kosten besparen en de functionaliteit van uw filtratie- en separatieprocessen optimaliseren.

  • Bespaar tijd en geld 
    Wij helpen je kosten te besparen door de standtijd van uw filters te verbeteren en uw persluchtverbruik te verminderen. Wij nemen je werk uit handen door het wisselen van de filters vakkundig, zorgvuldig en snel voor je uit te voeren.

  • Beperk je risico's
    Door filters regelmatig door ons te laten inspecteren verklein je de kans op problemen in processen. En niet in het minst door het risico op ongewenste emissie te minimaliseren.

  • Optimaliseer uw processen
    Samen met jou zoeken onze ervaren specialisten graag naar oplossingen en verbeteringen. Onze ervaring met filtratie- en separatieprocessen in alle denkbare branches en productgroepen geeft ons de mogelijkheid buiten de gebaande paden te denken.

Meer informatie over onze servicediensten vind je hier:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?