Zakkenfilters, zelfdragend, FILTFLOW

De zelfdragende zakkenfilters hebben als groot voordeel dat ze meer stof kunnen afvangen, met een zelfde einddruk. Dit ten opzichte van de zogenaamde 'slappe' zakkenfilters. De zelfdragende filters zijn verkrijgbaar in G4 tot en met F9 in de standaard afmetingen. 

Onze uitsmijter ''WEG MET DIE SLAPPE ZAK'', geldt voor die situaties waar sprake is van een hoge stofgraad in de te filtreren luchtstroom en/of een uiterst duurzame constructie vereist is.  Kies dan zeker voor de zelfdragende uitvoering! Wij maken graag met jou de afweging en adviseren je graag!

De zelfdragende zakkenfilters zijn verkrijgbaar in G4 tot en met F9 en uitermate geschikt in gasturbine installaties door hun hoge dustholding capacity en lange standtijd. De filters zijn goed bestendig tegen hoge luchtvochtigheid en 100% foodsafe door 100% synthetische materialen. Informeer voor testrapporten en specificaties.
De zelfdragende zakkenfilters zijn door ons en FiltFlow ontwikkeld. De eerste series zijn reeds uit de fabriek gekomen en voorradig. FiltFlow maakt gebruik van las- en kunststoftechnieken, waarmee deze pockettfilters zeer stijf en sterk zijn. De verschillende mediasoorten in de klassen G4, F5, F6 en F7 laten reeds zeer goede testresultaten zien. Opvallend onderscheid met vergelijkbare producten op de markt is de relatief lage aanvangsdruk van deze media-ontwikkeling. 

 

Wilt u meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend advies aan via de website en we nemen contact met u op.

Dit product kunt u online bestellen in onze webshop.

Bestel in de webshop
Adviesaanvraag bekijken