Filter op toepassing en proces

Ventilatietechniek

Naast het leveren van artikelen voor luchtbehandelings- en klimaatsystemen, zoals alle soorten filters en v-snaren, verzorgen wij tevens het onderhoud van uw bestaande installaties. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs zorgen dat uw installatie goed blijft functioneren. Ook verzorgen wij inspecties en luchtkwaliteitsmetingen om de systemen te beoordelen.

Daarnaast adviseren wij u graag wanneer bestaande installaties niet meer voldoen of wanneer bijvoorbeeld een nieuwe installatie moet worden aangelegd. Maak gebruik van onze kennis en ervaring op gebied van filtratie en luchtverdeling.

 

Door toepassing van matrassen tussen stellingen kan per niveau geconditioneerde lucht zeer geleidelijk worden ingebracht. Hierdoor kan de groei optimaal worden gestuurd zonder tocht of andere hinderlijke luchtbewegingen.
Om tot diep in het schip geconditioneerde verse lucht te brengen hebben wij een modulair en flexibel systeem van transport en uitblaasslangen ontwikkeld. Zo wordt ter plaatse het werkklimaat beter en is er voldoende ventilatie om een hoge kwaliteit werk te leveren.