Innovatief in totaaloplossingen

Met onze kennis en ervaring zijn wij altijd opzoek naar innovaties en meteen op de hoogte van de nieuwste technieken. In combinatie met onze jarenlange kennis en ervaring en eigen productiefaciliteiten kunnen wij innovatieve totaaloplossingen bieden aan onze klanten!

Lampe Technical Textiles vanaf nu: Lampe Group (creators of hi-tex solutions)!

Vanaf nu gaan wij onze werkwijze, visie en missie extra kracht bijzetten door de naam “Lampe Technical Textiles, te veranderen in: Lampe Group, met als belofte: ”Creators of hi-tex solutions”. Er is hard gewerkt aan een nieuwe look en feel van de huisstijl.

Lees verder

Komt u ons bezoeken tijdens de vakbeurs Solids in Antwerpen?

Op 17 en 18 oktober staan wij op de vakbeurs Solids Antwerpen, hier vind je de laatste innovaties in de bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar onze laatste producten en innovaties? Wij nodigen u van harte uit om stand B086 te komen bezoeken!

Lees verder

AVG en update van onze privacy verklaring

Uw privacy is belangrijk voor ons. Op 25 mei is de AVG van kracht geworden. Dit betekent dat uw privacy rechten worden versterkt en uitgebreid.

Lees verder

Fijnstof de nieuwe norm voor luchtfilters

In 2018 zal de huidige norm EN779 norm voor luchtfilters komen te vervallen en worden vervangen door de mondiale norm ISO 16890. Daarmee komen ook de vertrouwde filterklassen zoals bijvoorbeeld G4, M5 en F7 te vervallen. 

Lees verder

Phoenix filterzak gepatenteerd

Lampe Technical Textiles heeft een speciale constructiemethode uitgewerkt welke maximale veiligheid biedt. Bij deze methode, die wij Phoenix noemen, wordt het uiteinde van de filterslang en de bodem op doordachte en efficiente wijze naar binnen gewerkt.

Lees verder

Animatie Lampe Technical Textiles SINCE 1875

Hij is af! Onze animatie waarin we ons voorstellen, aangeven waar we vandaan komen, wat we doen en vooral hoe we met onze klanten willen samenwerken.

Lees verder

Bewerkingen op vilt

Wij leveren zowel meterwaar als maatwerk voor uw unieke product. Veel doen we vanuit eigen fabriek in Sneek en voor wat we niet zelf kunnen werken we samen met onze zorgvuldig uitgekozen samenwerkingspartners.

Lees verder

Ons 100% wolvilt

Tegenwoordig is er veel vraag naar 'groene' en ecologisch verantwoorde producten. Dagelijks ontvangen wij vragen over alternatieve materialen, zoals petvilt, gemaakt van gerecycelde plastic flessen.

Lees verder
Op zoek naar maatwerkadvies van onze specialisen?