Innovatief in totaaloplossingen

Met onze kennis en ervaring zijn wij altijd opzoek naar innovaties en meteen op de hoogte van de nieuwste technieken. In combinatie met onze jarenlange kennis en ervaring en eigen productiefaciliteiten kunnen wij innovatieve totaaloplossingen bieden aan onze klanten!

Knoop in mangelband vanaf nu verledentijd!

Een afdruk van een knoop op uw linnen? Mangelband geknapt? Met het mangelband verbindingsapparaat en een bijbehorend railsysteem is het eindloos maken van het mangelbandje door middel van een knoop niet meer nodig! Daarnaast is de levensduur van het mangelbandje sterk verbeterd met de nieuwe platte verbinding.

Lees verder

Nieuwe materialen voor de BFM manchetten!

Er zijn processen die vragen om maatwerk oplossingen. We hebben dan ook ons assortiment materialen t.b.v. onze BFM manchetten uitgebreid. Zo is er naast de Seeflex 040E ook een antistatische variant van het slijtvaste PU beschikbaar onder de naam Seeflex 040AS Vanuit de behoefte naar extra sterke en drukvastere manchetten is er een Seeflex 060ES, dit is een weefselversterkt polyurethaan en drukvast tot 1,3 bar.

Lees verder

Benieuwd naar onze mogelijkheden bij het terugdringen van stofhinder?

Het vakblad Bulkgids heeft een heel mooi artikel geschreven over onze service bij Katoen Natie. De Antwerpse vestiging van Katoen Natie doet sinds enkele jaren een beroep op onze ontstoffingsfilters en technische service om de stofhinder in de fabriekshallen van hun food & feed business-unit terug te dringen.

Lees verder

Op zoek naar een flexibele verbinding met een langere standtijd? Maak kennis met onze BFM LM4

Veel tijd kwijt bij het installeren en het onderhoud van traditionele manchetten en slanklemmen? Dat is niet meer nodig! Onze BFM fittingen werken zeer efficiënt en zijn zeer gewild vanwege de eenvoud en doeltreffendheid. Met deze hygiënische, stofdichte, veilige en flexibele verbinding is een nieuwe standaard gezet in de bulk- en poederverwerkende industrie.

Lees verder

Onze service uitgebreid met Ridder iQ

Enige tijd geleden zijn wij opzoek gegaan naar een ERP-systeem die onze productieprocessen nog beter kan ondersteunen. Na een uitgebreide oriëntatiefase, hebben we gekozen voor Ridder iQ. Een intelligent systeem die direct aansluit op onze hi-tex werkwijze en waarmee wij onze  klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Lees verder

Lampe Technical Textiles vanaf nu: Lampe Group (creators of hi-tex solutions)!

Vanaf nu gaan wij onze werkwijze, visie en missie extra kracht bijzetten door de naam “Lampe Technical Textiles, te veranderen in: Lampe Group, met als belofte: ”Creators of hi-tex solutions”. Er is hard gewerkt aan een nieuwe look en feel van de huisstijl.

Lees verder

Actie Ysbrechtum groot succes

Vanuit onze expertise op het gebied van maatwerk in technisch textiel hebben we een sterke verbinding met de medische sector. We zijn dan ook blij verrast dat de actie in het Doarpshús van Ysbrechtum (met als doel: geld inzamelen om hartaanvallen effectiever te kunnen bestrijden) bijna 4000,- euro heeft opgebracht!

Lees verder

Komt u ons bezoeken tijdens de vakbeurs Solids in Antwerpen?

Op 17 en 18 oktober staan wij op de vakbeurs Solids Antwerpen, hier vind je de laatste innovaties in de bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar onze laatste producten en innovaties? Wij nodigen u van harte uit om stand B086 te komen bezoeken!

Lees verder

AVG en update van onze privacy verklaring

Uw privacy is belangrijk voor ons. Op 25 mei is de AVG van kracht geworden. Dit betekent dat uw privacy rechten worden versterkt en uitgebreid.

Lees verder

Fijnstof de nieuwe norm voor luchtfilters

In 2018 zal de huidige norm EN779 norm voor luchtfilters komen te vervallen en worden vervangen door de mondiale norm ISO 16890. Daarmee komen ook de vertrouwde filterklassen zoals bijvoorbeeld G4, M5 en F7 te vervallen. 

Lees verder

Phoenix filterzak gepatenteerd

Wij hebben een speciale constructiemethode uitgewerkt welke maximale veiligheid biedt. Bij deze methode, die wij Phoenix noemen, wordt het uiteinde van de filterslang en de bodem op doordachte en efficiente wijze naar binnen gewerkt.

Lees verder

Animatie Lampe Technical Textiles SINCE 1875

Hij is af! Onze animatie waarin we ons voorstellen, aangeven waar we vandaan komen, wat we doen en vooral hoe we met onze klanten willen samenwerken.

Lees verder

Bewerkingen op vilt

Wij leveren zowel meterwaar als maatwerk voor uw unieke product. Veel doen we vanuit eigen fabriek in Sneek en voor wat we niet zelf kunnen werken we samen met onze zorgvuldig uitgekozen samenwerkingspartners.

Lees verder

Ons 100% wolvilt

Tegenwoordig is er veel vraag naar 'groene' en ecologisch verantwoorde producten. Dagelijks ontvangen wij vragen over alternatieve materialen, zoals petvilt, gemaakt van gerecycelde plastic flessen.

Lees verder

20 mei 10:10 Stroomstoring

Momenteel hebben wij te kampen met een stroomstoring,

Lees verder
Op zoek naar maatwerkadvies van onze specialisen?