Filter op toepassing en proces

Luchtverdeling

Filtex® airsocks worden toegepast om geconditioneerde (gekoelde of verwarmde) ventilatielucht te verdelen over één of meer ruimtes. Hiermee kan het juiste binnenklimaat worden gerealiseerd zonder hinderlijk lawaai en tocht.

Onze kracht zit daarbij niet alleen in maatwerk door onze eigen confectie in Sneek, maar ook in onze flexibiliteit met betrekking tot de keuze van toe te passen materialen. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld ook voor specifieke toepassingen, zoals in de scheeps- en luxe jachtbouw, ventilatiesystemen ontwikkelen die flexibel kunnen worden ingezet om het werkklimaat te verbeteren.

Filtex® Airsocks luchtverdeelsystemen

Filtex® Airsocks luchtverdeelsystemen zijn geschikt voor iedere (gewenste) situatie en ruimte. De systemen worden op maat gemaakt op basis van de door jou gestelde klimatologische eisen.

Luchtverdeling Maatwerk en specials

Onze kracht zit niet alleen in maatwerk door onze eigen confectie in Sneek, maar ook in onze flexibiliteit met betrekking tot de keuze van toe te passen materialen. Daarmee hebben we voor zeer diverse specifieke toepassingen ventilatiesystemen ontwikkeld,.

Luchtverdeelsystemen onderhoud

Een groot voordeel van luchtverdeelslangen is dat ze relatief eenvoudig te demonteren en te reinigen zijn. Wanneer de luchtverdeelslangen regelmatig worden gereinigd komt dit ten goede aan de werking van het systeem en daarmee aan de kwaliteit van het binnenklimaat. Het reinigingsproces is echter niet eenvoudig en moet met professionele middelen en aandacht worden uitgevoerd.