Komt u ons bezoeken tijdens de vakbeurs Solids in Antwerpen?

Op 17 en 18 oktober staan wij op de vakbeurs Solids Antwerpen, hier vind je de laatste innovaties in de bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen.
Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar onze laatste producten en innovaties? Wij nodigen u van harte uit om stand B086 te komen bezoeken!

Tijdens de beurs zullen wij ook onze nieuwe huisstijl  presenteren, passend bij onze hoogwaardige kwaliteit van projecten, duurzame innovaties, maatwerk en services. We vertellen u er op de beurs graag meer over!

Solids Antwerpen 2018 
Op 17 en 18 oktober keert Solids Antwerpen 2018 voor de tiende editie terug naar Antwerp Expo.
Tijdens dit tweedaagse evenement ontdekt u als specialist de nieuwste innovaties in de bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen.
Daarnaast ontmoet u bekenden uit de stortgoedsector. Solids is onbetwist hét jaarlijkse netwerkmoment voor de poeder- en bulkindustrie in de Benelux. De beurs kent een divers aanbod op het gebied van onder andere afscheiders, meetapparatuur, intern & extern transport, opslag & overslag, verpakkingsdiensten en machinebouw. 

Praktische informatie
Op 17 oktober kunt u ons bezoeken van 10u00 tot 19u00 uur en op 18 oktober van 10u00 – 17u00 uur op stand (B086). Wij nodigen u graag uit om eens bij te praten over onze producten en diensten onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. Er is gratis parkeergelegenheid op de openbare weg rond de locatie.

Uw persoonlijke ticket
Registreer nu via - deze link - en ontvang uw persoonlijk ticket per e-mail. Wanneer u zich inschrijft via deze link, krijgt u gratis toegang tot de vakbeurs. 

 

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze stand (B086).