Lampe Technical Textiles vanaf nu: Lampe Group (creators of hi-tex solutions)!

Met onze rijke geschiedenis (sinds 1875) hebben wij een ruime kennis van materialen en de vele toepassingsgebieden. In het dagelijks contact met alle betrokken partijen gaan wij altijd opzoek naar sluitende oplossingen voor de gebruiker. Door onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij hier snel schakelen en zijn wij in staat het totaalproces te optimaliseren. Met onze nieuwe naam Lampe Group, met als belofte: ”Creators of hi-tex solutions” willen wij onze werkwijze, visie en missie extra kracht bijzetten. 

"
Wij zijn een sterk groeiend bedrijf die veel ontwikkeling doormaakt. Wij kijken graag verder en produceren volledig op klantorder, waardoor wij op elk gewenst detail maatwerk kunnen bieden. De nieuwe naam en pay-off past bij onze hoogwaardige kwaliteit van projecten, duurzame innovaties, maatwerk en services
"
aldus, Quintus Lampe

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe look en feel van de huisstijl, zoals onze nieuwe website! Naast de look en feel hebben we onze structuur aangepast en onze specialiteiten onderverdeeld in divisies. Per divisie hebben wij een eigen verkoop,- en serviceteam, zodat wj onze klanten nog gerichter kunnen adviseren. Daarnaast kunnen wij eenvoudig laten zien wat wij  nog kunnen betekenen voor onze klanten. Onze divisies zijn als volgt ingedeeld:

 

 • Lampe Filtex
  “we make youf filtering fully hi-tex”
 • Lampe Sieve & Flextex
  “we make your sifting fully hi-tex”
 • Lampe Techtex
  we make your specials fully hi-tex”
 • Lampe Laundrytex
  “we make your laundry process fully hi-tex” 
 • Lampe Eurofelt
  “we make your felt creation fully hi-tex”


Meer weten over wat Lampe voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!