Taal: Nederlands

Missie, visie

Lampe is sinds 1875 marktonderscheidend actief in technisch textiel, vilt en filtertechniek en zag dit in 2000 beloond met het predikaat ''Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking''

 

Onze missie:

Wij ontzorgen onze afnemers en optimaliseren de primaire processen van de eindgebruikers.

 

Hiermee zijn wij een betrouwbare partner en bieden we onszelf een stabiele toekomst.

Onze visie:
Onze veelzijdige kennis en ervaring passen wij toe bij het ontwikkelen, vervaardigen en installeren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten met toebehoren.

 

Onze bedrijvenstrategie:
Met haar visie richt Lampe Technical Textiles zich specifiek op de gebruikers van filtratie-, separatie- en ventilatieprocessen. De afdeling wasserijtechniek richt zich specifiek op textieltoepassingen binnen de industriele wasserij en stomerij. Andere toepassingsgebieden van technisch textiel, waaronder medisch textiel, agrotextiel, sport & revalidatie en vilt, zijn ondergebracht in een aparte (verkoop)organisatie Eurofelt  Products.

  

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid:

Lampe Technical Textiles maakt onderdeel uit van de samenleving. De producten en adviezen zijn gericht op duurzaamheid en dragen positief bij aan een schoon, gezond en veilig milieu.

 

Binnen onze activiteiten zijn aandacht voor de medewerkers (people) en een leefbare samenleving (planet) naast winstgevendheid op langere termijn (profit) belangrijke aandachtsgebieden.