Onze service

Montage en onderhoud uitbesteden? Onze ervaren servicemonteurs en verkoopadviseurs nemen het graag voor u uit handen.
Ook voor inspecties, onderhoudswerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en metingen komen we graag bij u langs. Daarnaast adviseren wij u graag bij optimalisatie van uw (totaal) filtersysteem, eventueel ondersteund met metingen en/of inspecties.

  • Bespaar tijd en geld
    Wij helpen u kosten te besparen door de standtijd van uw filters te verbeteren en uw persluchtverbruik te verminderen. Wij nemen u werk uit handen door het wisselen van de filters vakkundig, zorgvuldig en snel voor u uit te voeren.

  • Beperk uw risico
    Door uw filters regelmatig door ons te laten inspecteren verkleint u de kans op problemen in uw processen en niet in het minst door het risico op ongewenste emissie te minimaliseren.

  • Optimaliseer uw processen
    Samen met u zoeken onze ervaren specialisten graag naar oplossingen en verbeteringen. Onze ervaring met filtratie- en separatieprocessen in alle denkbare branches en productgroepen geeft ons de mogelijkheid buiten de gebaande paden te denken.

Ook vanuit Laundrytex zijn onze monteurs 24 uur per dag inzetbaar voor montages van de artikelen rondom de mangel.

 

"
Sinds begin jaren '60 is onze eigen montagedienst uitgegroeid tot een full service group. Met onze eigen, goed opgeleide servicemonteurs zorgen wij voor montages, onderhoud, inspecties en metingen.
"
aldus, Quintus Lampe