Onze service

Montage en onderhoud uitbesteden? Onze ervaren servicemonteurs en verkoopadviseurs nemen het graag voor je uit handen.
Ook voor inspecties, onderhoudswerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en metingen van ontstoffingsfilters en luchtbehandelkasten komen we graag bij je langs. Daarnaast adviseren wij je graag bij optimalisatie van het (totaal) filtersysteem, eventueel ondersteund met metingen en/of inspecties.

  • Bespaar tijd en geld
    Wij helpen je kosten te besparen door de standtijd van filters te verbeteren en persluchtverbruik te verminderen. Wij nemen graag werk uit handen door het wisselen van de filters vakkundig, zorgvuldig en snel voor je uit te voeren.

  • Beperk je risico's
    Door filters regelmatig door ons te laten inspecteren verklein je de kans op problemen in processen. En niet in het minst door het risico op ongewenste emissie te minimaliseren.

  • Optimaliseer processen
    Samen met jou zoeken onze ervaren specialisten graag naar oplossingen en verbeteringen. Onze ervaring met filtratie- en separatieprocessen in alle denkbare branches en productgroepen geeft ons de mogelijkheid buiten de gebaande paden te denken.

Ook vanuit Laundrytex zijn onze monteurs 24 uur per dag inzetbaar voor montages van de artikelen rondom de mangel.

 

"
Sinds begin jaren '60 is onze eigen montagedienst uitgegroeid tot een full service group. Met onze eigen, goed opgeleide servicemonteurs zorgen wij voor montages, onderhoud, inspecties en metingen.
"
aldus, Quintus Lampe

 

Wij zijn merk onafhankelijk, niet alleen maken wij voor elk merk ontstoffingsfilter onze filtermappen, filterzakken, filterslangen en filterpatronen, wij onderhouden deze filters ook allemaal en hebben ze allemaal in onze filterdatabase. Een greep uit de filters die we in het veld tegenkomen:

Aerob, Atimo, Azo, Beth, BMD Garant, Brabant van Opstal, Bühler, Camfil, Cams, Cipres, Dantherm, DCE, Deichmann, Delta Neu, Donaldson, Eurofilter, FDI, Friwo, Filtercare, Filtertec, Filtex, Hainke, Handte, Herding, Infastaub, Intensiv, Keller, Kiekens, Limoco, Lühr, Lysair, Mahr, Mikropull, Mix, Nederman Nihot, Nordfab, Poeth, R&R Beth filter, Research Cottrell, Riedel, Scheuch, Scutti, Seko, Simatek, Stanelle, Sulp, Sult, Tama, TBH, Torit, TS filter, Typhoon, Van Tongeren-Kennemer, Ventilex, Waiweldai en WAM.