Contentpagina test

Hulp nodig bij het optimaliseren van uw proces?

Terugbrengen van stofemissie? Optimaal binnenklimaat en bescherming tegen fijnstof? Optimaal functionerend vloeistof of afvalwater proces? Wij bieden dé oplossing met ons totaalassortiment in filtertechniek! Vanuit onze divisie Filtex leveren en monteren wij hoogwaardige stoffilters, luchtfilters, airsocks en vloeistoffilters! Wij hebben veel kennis en ervaring met filtratieprocessen en adviseren graag over de mogelijkheden voor uw proces. Daarnaast zorgen we voor de juiste instellingen van de installatie. Zo helpen we uw risico’s te beperken, geld te besparen en processen te optimaliseren

Direct met de juiste expert om tafel?
Die actief mee kan denken en samen met u opzoek gaat naar slimme (innovatieve) oplossingen? Wij hebben onze expertises ingedeeld in zes specifieke divisies met een eigen verkoop,- en serviceteam. Ervaren vakmensen die uw productieproces onderzoeken, actief meedenken en er op zijn gericht om het totaalproces te optimaliseren.

 

  

"
Als specialist op het gebied van technisch textiel ontwikkelen wij samen met onze klanten hi-tex totaaloplossingen. Van bouw en utiliteit tot voedingsmiddelenindustrie, wij hebben een duurzame relatie met onze klanten in diverse branches. Met onze hoge kwaliteitsnormen en onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij snel en flexibel schakelen. Samen met onze klanten onderzoeken wij het (productie)proces, denken actief mee en delen we kennis en ervaring. Met als resultaat de ontwikkeling van innovatieve en hi-tex totaaloplossingen waar we samen trots op zijn.
"
Quintus Lampe