Innovatief in de wereld van filtratie

Door onze jarenlange kennis en ervaring zorgen wij voor de beste totaaloplossing in filtratie en kunnen wij dé oplossing bieden voor jouw productieproces!

Bel ons direct: +31(0)515 445540

Lampe Filtex

Voor een hi-tex filtratieproces

Terugbrengen van stofemissie? Optimaal binnenklimaat en bescherming tegen fijnstof? Optimaal functionerend vloeistof of afvalwater proces?Wij bieden dé oplossing met ons totaalassortiment in filtertechniek! Download hier onze brochure

Vanuit onze divisie Filtex leveren en monteren wij hoogwaardige stoffilters, luchtfilters, airsocks en vloeistoffilters! Wij hebben veel kennis en ervaring met filtratieprocessen en adviseren graag over de mogelijkheden voor jouw proces. Daarnaast zorgen we voor de juiste instellingen van de installatie. Zo helpen we je risico’s te beperken, geld te besparen en processen te optimaliseren!

Onze service

Breed product-
assortiment  
Montage en
onderhoud
Inspecties en
metingen
Delen van
kennis
                    

 

Wij geven graag gericht advies voor het realiseren van de beste totaaloplossing voor jouw productieproces. Vanuit onze professionele filterservice zorgen wij voor een vakkundige en snelle montage en juiste instellingen van de apparatuur.


Meer informatie: Filterservice en advies  en onze Service ontstoffing