Werken bij Lampe

Bij ons familiebedrijf heerst een no-nonsense cultuur met een gezamenlijk uitdaging: 'Onze opdrachtgevers de beste totaaloplossing bieden.

Op dit moment hebben wij onderstaande openstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet bij maar denk jij dat je past in ons bedrijf en wil je ons enthousiaste team van "creators of hi-tex solutions" komen versterken? Stuur dan geheel vrijblijvend je CV en brief met motivatie naar: info@lampe.nl

 

Vacatures:

Allround Service Monteur

ZZP-er

 

Allround Confectie-medewerker

Sneek, 20-38 uur

 

 

Ben jij als ZZP-er op zoek naar een betrouwbare opdrachtgever en vind je het leuk om bij diverse bedrijven op locatie te werken? Dan hebben wij regelmatig mooi werk in leuke teams voor jou.

 

 

Lever jij graag vakwerk, houd je van het maken van tastbare producten en heb je interesse in machines en materialen? Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Heb jij je kinderen nog op school? Bij ons kan jij ook alleen tijdens schooltijd werken zodat je weer thuis bent als de school uit is!

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Lampe Groep. Onze klanten zijn bekende namen in onder andere de wereld van voedingsmiddelenproductie, gezondheidszorg, transport en logistiek. Wij helpen hen efficiënter, veiliger en schoner te werken met onze kennis, producten en service op het gebied van technisch textiel. Klanten waarderen ons omdat we hen uitdagen, met hen mee te denken en een stap verder gaan om tot de beste oplossingen te komen.

Van onze medewerkers vraagt dit nieuwsgierigheid en het lef om door te vragen. Steeds kijken hoe het beter kan en hier naar handelen. Een beetje afwijken, zaken ter discussie stellen, dat zien we graag. We dagen elkaar uit om regelmatig nieuwe dingen te doen, uit onze comfortzone te stappen en te leren van fouten.

Vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te kunnen doen. Die vind je bij ons. Geen dikke handboeken of standaardprocessen: de manier hoe jij goede resultaten boekt bepaal je bij ons grotendeels zelf. Maar altijd kun je rekenen op de steun van je collega’s. Samen klaren we de klus, ook als het een keer tegenzit. Dat toont onze betrokkenheid bij elkaar als collega’s en bij onze klanten.

 

Leer alvast je collega's kennen:

 

Aurelia

Aurelia werkt al jaren met veel plezier bij Lampe als confectiemedewerker. 15 jaar geleden is ze vanuit Roemenië naar Nederland gekomen en sinds 2018 woont zij met haar gezin in Sneek. Ze heeft in het verleden een opleiding tot naaister gevolgd, maar had hier nooit meer iets mee gedaan in haar werk. In Nederland werkte ze een tijdje in de zorg, maar daar kon ze haar draai niet echt vinden. Via een medewerker van Lampe werd ze gewezen op een vacature. Ze noemt het maken van mooie producten en de betrokkenheid van haar collega’s als belangrijke redenen waarom ze met veel plezier bij Lampe werkt.

 

Marco

Marco werkt als verkoopadviseur binnendienst bij Lampe. Hij kwam na zijn studie Hbo Bedrijfskunde bij Lampe werken, nadat hij ons via een bijbaan tijdens zijn studie had leren kennen. Hij maakte machines schoon en deed klein onderhoud. Marco is geboren en getogen in Bolsward en fietst al weer jaren met plezier naar Sneek. Wat het werk bij Lampe zo leuk maakt? Iedere dag weer klanten blij maken met een passende oplossing en vrijheid hebben in hoe je je werk vormgeeft. En ook de betrokkenheid van collega’s en de mogelijkheid om steeds weer nieuwe dingen te doen en te leren.

 

Johan

Johan werkt als service monteur bij Lampe en heeft zijn 12,5 jarig jubileum inmiddels gevierd. Dit geeft wel aan dat hij op zijn plek is bij ons. Geboren en getogen in Sijbrandaburen, maar inmiddels al weer jaren wonend in Sneek met zijn gezin. Er op uit met elkaar, sporten en tuinieren, zomaar een aantal activiteiten die belangrijk zijn voor hem. Maar ook in het werk draait het om plezier en blijven ontwikkelen en dat is wat Lampe hem biedt. Vrijheid en afwisseling zijn hiervoor belangrijke begrippen volgens Johan. Als service monteur ben je het visitekaartje van het bedrijf. Ook in zijn nieuwe functie als verkoopadviseur en is dit waar Johan elke dag voor staat samen met zijn collega’s.

 

Tim

Tim is productieleider bij Lampe. Geboren in Thailand en getogen in Ysbrechtum. Tim is inmiddels al jarenlang werkzaam bij Lampe in Sneek, waar hij ook woont met zijn gezin. Samen genieten ze van leuke dingen doen in het weekend en daarnaast kijkt hij graag voetbal. Tijdens de economische crisis ging het slecht bij de zeilmakerij waar Tim werkte. Met zijn ervaring was hij een aanwinst voor Lampe en hij is inmiddels doorgegroeid van confectiemedewerker tot productieleider. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk voor Tim en die vind hij bij Lampe. De collegialiteit en het afwisselende werk door de grote diversiteit in producten maken dat hij al heel wat jaren met veel voldoening bij Lampe werkt.

 

 

Ook dit is Lampe, samen met en voor het personeel organiseren we regelmatig leuke evenementen zoals een midzomer BBQ voor personeel en familie!

Midzomer BBQ

 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via de vacatures of via onze contactpagina!