Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Werken bij een team
waar je kan groeien

Behoefte aan korte lijnen en eigen vrijheid en verantwoordelijkheden om je werk te kunnen doen? Dat vind je bij ons familiebedrijf. Geen dikke handboeken of standaardprocessen: de manier hoe jij goede resultaten boekt bepaal je bij ons grotendeels zelf. En hierbij kun je altijd rekenen op de steun van je collega’s. Samen klaren we de klus, ook als het een keer tegenzit. Dat toont onze betrokkenheid bij elkaar als collega’s en bij onze klanten.

Wij zijn Lampe, creators of hi-tex solutions!

Voedingsmiddelenindustrie, diervoederindustrie, farmaceutische industrie, recycling en afval, bulkverwerking, asfaltindustrie, zaadveredeling, gezondheidszorg, op en overslag, defensie, verpakkingsindustrie, industriële wasserijen; we hebben klanten in vele branches. Wij helpen hen efficiënter, veiliger en schoner te werken met onze kennis, producten en service op het gebied van technisch textiel. 

Klanten waarderen ons omdat we hen uitdagen, met hen mee te denken en een stap verder gaan om tot de beste oplossingen te komen. Van onze medewerkers vraagt dit nieuwsgierigheid en het lef om door te vragen. Steeds kijken hoe het beter kan en hier naar handelen. Een beetje afwijken, zaken ter discussie stellen, dat zien we graag. We dagen elkaar uit om regelmatig nieuwe dingen te doen, uit onze comfortzone te stappen en te leren van fouten.

 

Vacatures

Onze cultuur

Bij ons familiebedrijf heerst een no-nonsense cultuur met een gezamenlijk uitdaging: 'Onze opdrachtgevers de beste totaaloplossing bieden. Er heerst een groot ‘wij-gevoel’ en onze klanten worden als partners beschouwd. Teamwork staat centraal! Creativiteit en proactief zijn wordt gestimuleerd, zodat we flexibel en snel kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

We waarderen onze klanten met wie we vaak al jaren fijn samenwerken. Het zorgen voor de beste klantervaring staat voorop. Actief meedenken en samen op zoek naar slimme (innovatieve) oplossingen. Naast de waardering voor onze klanten, waarderen we ook elkaar als collega’s. Leren en groeien vinden we belangrijk. Net als veel individuele verantwoordelijkheid. Wij maken graag optimaal gebruik van talenten en de creativiteit van medewerkers.

Montage
en onderhoud

Inspectie
en metingen

Delen van
kennis

Maatwerk
en ontwikkeling

Wat je van ons mag verwachten

In de praktijk is het werk elke keer weer anders en dus altijd leerzaam. Afhankelijk van waar je start en wat je ervaring, vaardigheden en ambities zijn, zijn er verschillende loopbaanmogelijkheden. Zo zijn er zijn collega’s die al heel wat jaren bij Lampe werken. En van een junior functie zijn doorgegroeid naar een seniorfunctie of een coördinerende rol. Daarnaast bieden we graag mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dat varieert van persoonlijke of inhoudelijke cursussen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jouw kennis en vaardigheden altijd up to date zijn.

Collega's aan het woord

Plezier in mijn werk, vrijheid en afwisseling en de mogelijkheid om te kunnen blijven ontwikkelen vind ik belangrijk. En dat kan bij Lampe. Als service monteur, maar ook in mijn nieuwe functie als verkoopadviseur. Onlangs hebben we alweer mijn 12,5 jarig jubileum gevierd. Dit geeft wel aan dat ik op mijn plek ben bij Lampe.  

     Johan
     Verkoopadviseur

Inmiddels werk ik al heel wat jaren bij Lampe. Eerder was ik werkzaam bij een zeilmakerij. Deze ervaring kon ik goed gebruiken bij Lampe. Inmiddels ben ik doorgegroeid van confectiemedewerker tot productieleider. Een goede balans tussen werk en privé is voor mij belangrijk. De collegialiteit in combinatie met het afwisselende werk door de diversiteit aan producten maken dat ik al heel wat jaren met veel voldoening bij Lampe werk. 

     Tim
     Productieleider

15 jaar geleden ben ik vanuit Roemenië naar Nederland gekomen en sinds 2018 woon ik met mijn gezin in Sneek. Ik heb in het verleden een opleiding tot naaister gevolgd, maar had hier nooit meer iets mee gedaan in mijn werk. In Nederland werkte ik een tijdje in de zorg, maar daar kon ik mijn draai niet echt vinden. Via een medewerker van Lampe werd ik gewezen op een vacature. Het maken van mooie producten en de betrokkenheid van collega’s is een belangrijke reden waarom ik met veel plezier bij Lampe werk.

     Aurelia
     Confectiemedewerker

Na mijn studie Hbo Bedrijfskunde kwam ik bij Lampe werken. Eerst als bijbaantje en daarna gebleven op de afdeling verkoop. Ik ben geboren en getogen in Bolsward en fiets al weer jaren met plezier naar Sneek. Wat het werk bij Lampe zo leuk maakt? Iedere dag weer klanten blij maken met een passende oplossing en vrijheid hebben in hoe je je werk vormgeeft. En ook de betrokkenheid van collega’s en de mogelijkheid om steeds weer nieuwe dingen te doen en te leren.

 

     Marco
     Verkoopadviseur

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!