Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Optimale productkwaliteit en bescherming schadelijke deeltjes.

Bij het produceren van bijvoorbeeld plastic heb je te maken met giftig afval, emissies, luchtvervuiling, CO2, vluchtige organische stoffen (VOS of VOC’s) en geluidsoverlast.  Wij zorgen voor de bescherming schadelijke deeltjes, explosiepreventie, verbeterde productkwaliteit door kruisbesmetting te voorkomen en milieubescherming

Onze producten voldoen aan de hoogste emissienormen

Wij adviseren graag aan de hand van metingen, zodat we specifieke (innovatieve) oplossingen kunnen realiseren die passen bij jouw (productie)proces. 

Op die manier kunnen we onze producten kunnen inzetten met als doel: emissiebeheersing, explosieveiligheid, een gezonde werkomgevingen en energiereductie

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Zeeframen en zeefbespanningen

Vlakke ramen bespannen? Of een specifieke uitvoering nodig? Wij kunnen alles op maat maken voor het scheiden en zeven van poeders en droge stoffen in de bulk- en solids-industrie. 

Naast vlakke rechthoekige of ronde zeeframen en zeefcilinders (ook standaard uitvoeringen voor bekende merken), leveren we tevens toebehoren zoals reinigers, ramen, korven en lijmen.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!