Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Onderhoud Airsocks

Luchtverdeelslangen zijn ontworpen aan de hand van procesparameters. Bij de werking zijn de luchtdoorlaatbaarheid en filtrerende werking van het materiaal een belangrijke succesfactor.

Reinigigingsproces

Om dit intact te houden en om krimp tegen te gaan dient het wassen met grote zorg plaats te vinden. Ook de brandwerendheid moet daarbij niet worden aangetast. Wij hebben in samenwerking met onze wasserij hiervoor een beproefd wasprocedé ontwikkeld. Daarbij worden de slangen altijd gecontroleerd op onvolkomenheden en zo nodig kan er snel en vakkundig gerepareerd worden in onze eigen confectie afdeling. Ook kunnen wij het desinfecteren volgens de laatste richtlijnen of het brandvertragend impregneren voor u uitvoeren. Bij uitbesteding en montage verzorgen wij de volgende werkzaamheden

  • Demonteren van de luchtverdeelslangen
  • Controle van de staat van het ophangsysteem
  • Zorgdragen dat de luchtverdeelslangen verpakt en gecodeerd bij onze wasserij komen
  • We kunnen direct de aanwezige reserveset monteren of we komen nog een keer terug om de gewassen en eventueel gerepareerde luchtverdeelslangen weer schoon en netjes te monteren.

Wissel- of reservesets

Uw wissel- of reserveset luchtverdeelslangen opslaan in ons magazijn? Deze worden luchtdicht en donker in kunststof bakken verpakt, zodat er geen verkleuring en/of beschadiging kan optreden. Daarnaast kunnen wij noodslangen maken, zodat we deze kunnen inzetten gedurende de periode dat de normale set wordt gewassen en behandeld. Of wij kunnen een reserve- of wisselset maken om het wisselen efficiënt en zonder tijdelijk verlies aan kwaliteit van het binnenklimaat uit te voeren.

Wilt u meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend advies aan via de website en we nemen contact met u op.

Kunnen wij u helpen of heeft u een vraag? Neem contact met ons op