Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Een goede stofafzuiging en dampafzuiging

Het afzuigen van stof en damp is hier van essentieel belang voor de veiligheid. Beide kunnen explosiegevaarlijke situaties opleveren. Een goede filtratie en afzuiging zorgt voor een gezonde werkomgeving en beperkt de invloed op het milieu.

Beperk de invloed op het milieu

Benieuwd naar onze oplossingen voor diverse filtratieprocessen? Of het scheiden en zeven van poeders en droge stoffen in de bulk en solids industrie? 

Ontdek welke producten specifiek zijn ontwikkeld voor de Op-/overslag industrie. Bekijk hieronder het complete assortiment!

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Zeeframen en zeefbespanningen

Vlakke ramen bespannen? Of een specifieke uitvoering nodig? Wij kunnen alles op maat maken voor het scheiden en zeven van poeders en droge stoffen in de bulk- en solids-industrie. 

Naast vlakke rechthoekige of ronde zeeframen en zeefcilinders (ook standaard uitvoeringen voor bekende merken), leveren we tevens toebehoren zoals reinigers, ramen, korven en lijmen.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!