Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Reduceren van emissie? En voorkomen van blootstelling biomassa?

Onze filters en materalen worden afgestemd op de brandstoffen die worden gebruikt bij het opwekken van energie. Goede afzuiging en ventilatie is belangrijk bij het voor het voorkomen van blootstelling aan biomassa via de luchtwegen, spijsvertering en bij huidcontact. 

De totale stof concentratie minimaliseren!

Met onze producten wordt de totale stof concentratie in de biomassa centrale geminimaliseerd.

Daarnaast voldoet alles aan de geldende emissienormen

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!