Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Een gezonde omgeving en kruisbesmetting voorkomen

Bij de productie van vaste stoffen en medicijnen in poedervorm krijg je te maken met stoffen die giftig of brandbaar kunnen zijn. Met onze producten kunnen we zorgen voor een gezonde werkomgeving en tegelijk kruisbesmetting voorkomen. Op die manier kunnen we voldoen aan de strenge veiligheidseisen en kwaliteitsnormen.

Onze producten zorgen voor een optimaal filtratieproces

Van emissiebeheersing tot explosieveiligheid en een optimaal filtratieproces. Het (steriel) filtreren van API’s, buffers en media tot steriele filtratie voorafgaand aan een chromatografieproces, diafiltratie en steriele eindfiltratie.

Net als filters voor utiliteiten t.b.v. waterbehandeling, beluchtingsfilters op tanks of bioreactoren tot filters voor het filtreren van gassen.

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Zeeframen en zeefbespanningen

Vlakke ramen bespannen? Of een specifieke uitvoering nodig? Wij kunnen alles op maat maken voor het scheiden en zeven van poeders en droge stoffen in de bulk- en solids-industrie. 

Naast vlakke rechthoekige of ronde zeeframen en zeefcilinders (ook standaard uitvoeringen voor bekende merken), leveren we tevens toebehoren zoals reinigers, ramen, korven en lijmen.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!