Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Onderhoud Luchtbehandelingskast

Luchtvervuiling, stofoverlast en vervuiling van productie voorkomen? Wij zorgen graag langs voor regelmatig onderhoud. Hiermee kunnen  we stilstand of uitval van het (productie)proces voorkomen (en kosten besparen). Wij zorgen graag voor het onderhoud en het reiniging van de installatie. 

Mogelijkheden

 • Reconditioneren van luchtbehandelingskasten
  Middels diverse metingen onderzoek naar de conditie van de luchtbehandelingskast. Op basis van deze informatie maken we een nauwkeurig rapport met mogelijke verbeteringen en een plan van aanpak. Wij zorgen voor het onderhoud, zodat de levensduur van de kast kan worden verlengt. Minder kans op storing en we kunne het energieverbruik verminderen. 
 • Reiniging van de luchtbehandelingskast, luchtkanalen en luchtverdeelsystemen
  Een gezond binnenklimaat en een gezonde productieomgeving te waarborgen? Wij onderzoeken mogelijke microbiologische verontreiniging en gaan gericht aan de slag met de reiniging. Vuilresten kunnen zich namelijk - ver in het kanaal - ophopen, wat bacteriën en schimmelvorming kan veroorzaken. Dit heeft gevolgen voor het rendement en de levensduur van de kast. 
 • Retrofitten
  Een zo laag mogelijk energieverbruik? Een  retrofit kan het verschil maken. De oude ventilator wordt hierbij vervangen door een hoogwaardige, slimme ventilator -> tot wel 30% zuiniger. Dit verlaagt dus meteen de CO₂-uitstoot. Passend bij de gestelde eisen, waaronder de nieuwe ErP-norm en het energielabel.
 • Coating
  Dit beschermd de filterkast tegen agressieve en chemische invloeden of weersinvloeden.Het beschermd tegen slijtage en oxidatie en zorgt voor een glad oppervlak, zodat vuil niet aanhecht. 

Om hinder en stilstand te voorkomen, passen onze werkzaamheden aan aan uw proces! 

 

Wilt u meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend advies aan via de website en we nemen contact met u op.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!