Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Alles om de uitstoot van stof bij productie van diervoeding te minimaliseren

Stoffen en geuren die tijdens de verwerking en productie vrijkomen moeten voor een gezonde (werk)omgeving zorgvuldig worden afgezogen. Om het debiet op de hamermolen te optimaliseren en emissie te voorkomen denken wij graag met u mee.

Voorkomen van vervuiling in een productieomgeving!

Net als bij voedingsmiddel voor mensen zijn er strikte regels voor de productie van de voeding voor dieren. Stoffen en geuren die tijdens de verwerking en productie vrijkomen zijn gunstig voor de productkwaliteit

Echter, voor een gezonde werkomgeving zullen stoffen en geuren zorgvuldig moeten worden afgezogen. 

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling (airsocks)

Gezonde ventilatie en een optimaal binnenklimaat? Dat kan met onze Airsocks (luchtverdeelsystemen), die wij maken we in onze eigen productie in Sneek. 

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Zeeframen en zeefbespanningen

Vlakke ramen bespannen? Of een specifieke uitvoering nodig? Wij kunnen alles op maat maken voor het scheiden en zeven van poeders en droge stoffen in de bulk- en solids-industrie. 

Naast vlakke rechthoekige of ronde zeeframen en zeefcilinders (ook standaard uitvoeringen voor bekende merken), leveren we tevens toebehoren zoals reinigers, ramen, korven en lijmen.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!