Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Optimalisatie stoffilters

Emissie terugdringen, de standtijd verlengen en energie besparen? Ieder proces heeft zijn eigen specifieke condities, denk aan; temperatuur, deeltjesgrootte, samenstelling en vocht. Met onze kennis en ervaring van uiteenlopende processen helpen we u graag bij de keuze van het juiste filtermedium. Benieuwd naar onze oplossingen voor uw proces? Wij komen graag bij u langs voor o.a.: onderhoud, inspecties en het delen van kennis. 

Inspecties

Om aan te tonen dat jouw stoffilters en luchtbehandelingsinstallaties voldoen aan de eisen van de overheid is het van belang te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom inspecteren wij veel filters bij onze vaste klanten op regelmatige basis. Indien nodig kunnen wij dan ook verder escaleren en metingen uitvoeren of lektesten doen:

  • Emissiemetingen;
  • Luchtkwaliteitsmetingen;
  • Luchtdebietmetingen;
  • Periodieke metingen d.m.v. dataloggers;
  • Lektesten

Filterdatabase

Daarnaast inventariseren wij de installatie en de gebruikte materialen en verwerken dat in een compleet overzicht in onze filterdatabase. Als vaste klant krijg je een inlog op ons portal waarmee je de status van jouw eigen filterinstallaties in de gaten kunt houden. Zo weten onze klanten, verkopers én monteurs waar welk filter zit, wat de onderhoudsstatus is en waar het wordt ingezet.

Onderhoudsovereenkomst:

Samen leggen wij de afspraken indien gewenst vast in een onderhoudscontract zodat je er geen omkijken meer naar hebt en wij op gezette tijd conform de afspraken zorgen dat de filterinstallaties goed blijven functioneren.

Wilt u meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend advies aan via de website en we nemen contact met u op.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!