Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Over ons
CREATORS OF HI-TEX SOLUTIONS

Een zuiver productieproces en optimaal binnenklimaat? Wij zorgen voor een prettige werkomgeving!
Van het terugbrengen van stofemissie tot bescherming tegen fijnstof. Net als het verbeteren van akoestiek tot het slim produceren van maatwerkoplossingen voor o.a. bulk en solids industrie. Daarnaast maken we producten op maat voor specifieke toepassingen, zoals de medische industrie en defensie. Vanuit onze eigen productie kunnen wij praktisch alles realiseren voor allerlei toepassingen.

Een oplossing op maat nodig? Geen probleem, dat regelen we in onze eigen productie!

Van luchtverdeelslangen op maat voor een zuiver binnenklimaat tot pekelnetten voor de kaasindustrie en zelfs het ontwikkelen tot matrassen met een optimaal comfort voor de medische industrie. Samen met onze klanten ontwikkelen we dagelijks innovatieve producten en oplossingen! 

Inmiddels is onze organisatie volledig gericht op het leveren van een totaalpakket voor onze afnemers; zowel in de producten die we zelf ontwikkelen als het advies en onze service.

Quintus Lampe
DGA (5e generatie)

Met de bijzondere eigenschappen van textiel kunnen we innovatieve oplossingen realiseren

Van isoleren, beschermen, dempen, vasthouden, filtreren of doseren: met onze uitgebreide materialenkennis, kunnen we direct bepalen welk materiaal geschikt is voor de betreffende toepassing. Samen met onze opdrachtgevers maken we de meest uiteenlopende producten, zoals medische hulpmiddelen op maat, gericht op duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, kostenbeheersing en welbevinden van de cliënt. Maar ook complete luchtverdeelsystemen voor een optimaal binnenklimaat en gezonde ventilatie. Of transportsystemen, waarbij we zeer sterk materiaal gebruiken: scheurvast, slijtvast, vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën. Op die manier ontwikkelen we producten en totaaloplossingen waar we trots op zijn!

 

 

Verminderen van stofhinder of standtijd optimaliseren? Wij adviseren graag!

Van het controleren van het reinigingssystemen, filtermateriaal tot de afdichtingen en appendages. Het meten van debieten en drukverschillen en het uitvoeren van een lekdetectie. Wij bekijken het complete prodces voor een goed beeld van de installatie, de staat van het filtermateriaal en eventuele specifieke aandachtspunten. 

Montage
en onderhoud

Inspectie
en metingen

Delen van
kennis

Maatwerk
en ontwikkeling

Montage en onderhoud uitbesteden?

Onze ervaren servicemonteurs en verkoopadviseurs nemen het graag voor je uit handen!

Ook voor inspecties, onderhoudswerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en metingen komen we graag bij je langs. Daarnaast adviseren wij je graag bij optimalisatie van (totaal) filtersysteem, eventueel ondersteund met metingen en/of inspecties.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!