Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Voorkomen van besmetting en vervuiling bij productie en verwerking van voedingsmiddelen!

Onze producten worden gebruikt in vele branches zoals zuivelindustrie, meel,- of broodfabrieken, vlees- en visverwerkende industrie. Tijdens het produceren of verwerken van voeding komen vaak kleine deeltjes vrij. Met onze producten (van o.a. filters tot flexibele verbindingen) willen we het risico op besmetting of vervuiling door verontreinigde lucht tijdens fabricageprocessen voorkomen.

Met onze producten voorkomen we overdracht van allergenen

Met onze Airsocks luchtverdeelsystemen waarborgen we een optimaal, tochtvrij binnenklimaat en voorkomt in het productieproces bovendien de overdracht van allergenen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod flexibele verbindingen (zoals BFM manchetten). 

Deze verbindingen zijn slijtvast, drukbestendig en explosieveilig én voldoen ze aan alle eisen met betrekking tot de voedselveiligheid. Net als olie- en waterafstotende filtermappen, waarbij we gebruik maken van Atex gecertificeerde filterelementen.

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Luchtfiltratie

Een zuiver binnenklimaat? Bescherming tegen fijnstof en een prettige werkomgeving? Wij hebben filters voor vrijwel alle toepassingen, zoals zakkenfilters, paneelfilters, compactfilters en hepa-/ulpafilters.

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Zeeframen en zeefbespanningen

Vlakke ramen bespannen? Of een specifieke uitvoering nodig? Wij kunnen alles op maat maken voor het scheiden en zeven van poeders en droge stoffen in de bulk- en solids-industrie. 

Naast vlakke rechthoekige of ronde zeeframen en zeefcilinders (ook standaard uitvoeringen voor bekende merken), leveren we tevens toebehoren zoals reinigers, ramen, korven en lijmen.

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Filtratie

Luchtbehandeling

Airsocks en Luchtverdeling

Phoenix filterzak – voor maximale veiligheid.

Voor deze filterzak hebben we een speciale constructiemethode uitgewerkt welke maximale veiligheid biedt. Bij deze methode, door ons aangeduid met de werknaam “Phoenix” wordt het uiteinde van de filterslang en de bodem van de rand op doordachte en efficiënte wijze naar binnen gewerkt. Deze methode en het versmelten van de lengtenaad verkleint de kans op het loslaten van vezels aanzienlijk.  

Wist je dat we ook kaasnetten maken?

Deze worden gebruikt om de kaas in de pekelbaden te transporteren. Er worden verschillende eisen aan de specifiek voor deze functie ontwikkelde gazen gesteld, zoals de bestendigheid tegen bestandsdelen van de pekelbaden, de gewenste rek en mogelijke afdruk in de kaas. Deze gazen en netten worden niet alleen door ons geproduceerd, onze vakkundige monteurs hebben ook de kennis in huis om de frames te bespannen.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!