Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Innovatief in wasserij industrie!

Op zoek naar producten, maatwerk en advies specifiek gericht op het complete proces binnen de wasserij industrie? Met onze kwalitatief hoogwaardige producten én onze service zorgen wij voor een optimale werking van de processen binnen de wasserij. Van mangelbekleding, aandrijfriemen en anti-slipbanden tot lucht,- en vloeistoffiltratie!

Van mangelband tot wastransport, wij verzorgen het hele proces!

Al meer dan 70 jaar komen wij met regelmaat bij onze klanten over de vloer en hebben we inmiddels een brede kennis en ervaring met uiteenlopende processen. Hierdoor kunnen wij een gericht advies geven richting verbetervoorstellen en optimalisaties voor het hele proces. Dit heeft o.a. de volgende
voordelen:

  • Langere levensduur van de installaties en machines
  • Lange standtijd van de vilten en singels
  • Kwaliteitsverbetering van het proces

Met onze kwalitatief hoogwaardige producten én onze service zorgen wij voor een optimale
werking van diverse processen binnen de wasserij. Dit doen wij op het gebied van mangelbekleding,
transportbanden voor insteek en vouwapparatuur, aandrijfriemen tot lucht- en vloeistoffiltratie.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor het proces in uw wasserij? Wij komen graag bij u langs!

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Wasserij

Wij bedienen al decennia lang de industriële wasserijen en stomerijen met textiele artikelen en onderhoudsartikelen. Met onze monteurs zijn we 24 uur per dag inzetbaar voor montages van de artikelen op en rondom de mangel!

Textielbekleding voor iedere rol!

Wist u dat de bekleding van een mangel zorgt voor een evenredige druk in de mulde én voor een mooi strijkresultaat van het wasgoed? De evenredige druk krijg je door een verende onderlaag te monteren op de kale rol. Een goed strijkresultaat wordt verkregen door een textiele laag. Beide zijn afhankelijk van het merk en type van de mangel.
Iedere mangelrol heeft andere textielbekleding nodig. Wij hebben dan ook een ruim assortiment aan geweven textiel, molton en naaldvilt bekleding

Klant aan het woord

“Vanuit het moederbedrijf Lampe Group is op het gebied van technisch textiel van alles mogelijk, dit is een groot voordeel! Lampe Laundrytex heeft ons regelmatig kunnen helpen met custommade oplossingen en gericht advies. Daarnaast worden er middels eigen productiefaciliteiten maatwerkoplossingen gerealiseerd. Het verbaast ons zelfs hoe groot het aanbod is, ook m.b.t.luchtfiltratie, ventilatie en waterafvoer/filtratie. De producten van Lampe komen voor in ons hele wasserij proces!“

 

Oscar Nieuwland
Hoofd Technische Dienst bij Newasco De Hoop 

 

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!