Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Webshop overzicht

Wij zorgen graag voor een oplossing op maat. Van stof, poederfiltratie tot zeeftechniek en flexibele verbindingen. In onze webshop vind je een aantal producten die je direct kunt bestellen.

Advies op maat nodig? Neem dan altijd contact met ons op. Wij komen graag bij u langs!

Cocosfilters

Cocos is een 100% natuurproduct. Het met bindmiddel uit cocos-vezels gevormde plaatmateriaal is standaard leverbaar op  20 en 40 dikte.

Zakkenfilter

Het filtermateriaal in klasse ISO COARSE (G3/G4) en hogere klassen zijn verkrijgbaar op rol en op aanvraag in elk gewenste formaat en elke vorm. Veel voorkomend zijn de matten met formaat 500mm x 500mm en 600mm x 600mm.

Filtermappen

Onze naaldvilt filtermappen, hebben wij beschikbaar in zowel vrij hangend als geschoven over een metalen frame. Aan de open zijde is een afdichtingsrand van sponsrubber of vilt gestikt.

Filterzakken en Filterslangen

Filterslangen worden veelal over een metalen ondersteuningskorf geschoven, maar kunnen ook vrij in filterkasten opgehangen worden. Het stof wat zich op het filtermedium heeft verzameld, wordt er vaak met behulp van perslucht afgeblazen of er kan een mechanische reiniging worden toegepast.

Manchetten

Snel monteren en een sanitaire verbinding? Wij hebben verschillende montagesystemen in het assortiment.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!