Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Nieuw interieur en meteen de akoestiek verbeteren?

Architecten, projectinrichters, vormgevers en ontwerpers werken graag met vilt. Door de structuur is het gemakkelijk te verwerken. 

Vanuit meterwaar worden vilttapijten gemaakt, net als wandbekleding, viltgordijnen en plafondpanelen van vilt. Advies nodig? Wij hebben alle kennis in huis over verschillende materialen en de eigenschappen.

Bescherming tegen fijnstof, een zuiver binnenklimaat en een prettige werkomgeving?

Met onze luchtfilters en airsocks zorgen we voor voldoende luchtverversing en verdeling, zonder hinderlijk lawaai en tocht. Speciaal voor kantoorruimtes hebben we plafonddelen ontwikkeld (tentvorm) in samenwerking met een architect. Het is licht- en luchtdoorlatend, waardoor de ruimte gelijkmatig wordt verlicht en geventileerd.

 

Meteen akoestiek verbeteren? Het ontbreken van zachte materialen zoals tapijt, gordijnen en wandbekleding zorgt voor een kil klimaat. Een goede akoestiek zorgt voor een betere productiviteit en sfeer. Onze vilttapijten, vilten wandbekleding, viltgordijnen en plafondpanelen zorgen ervoor dat galm en ongewenste reflecties verdwijnen. Van akoestische oplossingen tot interieurinrichting bij (internationale) bedrijven, scholen en musea. Vilt is een zeer gewild materiaal bij moderne, sfeervolle interieurstyling.

Luchtverdeling (airsocks)

Gezonde ventilatie en een optimaal binnenklimaat? Dat kan met onze Airsocks (luchtverdeelsystemen), die wij maken we in onze eigen productie in Sneek. 

Technische oplossingen met vilt

Ons vilt en technisch textiel wordt toegepast bij de meest uiteenlopende productieprocessen en gebruikt voor o.a. afdichting, bescherming en isolatie.

Maatwerk

Onze textieloplossingen komen terug in heel veel (maatwerk)producten. Wist u bijvoorbeeld dat onze materialen veel worden gebruikt bij de ontwikkeling van medische producten? Denk hierbij aan matrassen en evacuatiemiddelen. Maar het is ook zeer geschikt als groeibevorderend agrotextiel of als defensietoepassing. De mogelijkheden zijn veelzijdig.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!