Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Voorkomen het vrijkomen van schadelijke stoffen

Een gezonde werkomgeving en waarborgen we de kwaliteit van producten. Met onze producten zorgen we voor de juiste omgevingstemperatuur en kwaliteit van lucht. 

Onze hi-tex oplossingen

Vloeibaar materiaal filtreren? Van filterkaarsen tot filtervlieszakken, onze producten zijn speciaal ontwikkeld om vloeistoffen te filtreren.

Deze producten hebben we specifiek ontwikkeld voor o.a. de chemische en metaalindustrie

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Technische oplossingen met vilt

Ons vilt en technisch textiel wordt toegepast bij de meest uiteenlopende productieprocessen en gebruikt voor o.a. afdichting, bescherming en isolatie.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!