Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Voor een optimaal mogelijk groei van de zaden

In Nederland zijn we heel sterk in het veredelen van zaad voor de land- en tuinbouw. Er wordt veel onderzoek verricht naar het ontwikkelen van sterke zaden en coatings voor een zo hoog en optimaal mogelijk groei van de zaden. Met de reeds gerealiseerde oplossingen worden zaden verpakt of getransporteerd, veredeld of worden de gewassen tijdens de groei beschermd. 

Het beschermen van de gewassen

Voor de zaadindustrie hebben wij specifieke toepassingen gerealiseerd. Het materiaal wat we gebruiken heeft de volgende voordelen: zeer sterk, scheurvast, ventilerend, schimmel- en bacteriebestendig én geen vochtopname. 

Wij zorgen voor een toepassing van slimme en lokaal toepasbare technieken, aangepast aan uw processen en/of biodiversiteit. Denk aan; verpakken, zaad veredelen, filtreren, afdekken en kruisbestuiving.

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling en Filtex airsocks

Wij produceren onze Filtex airsocks (luchtverdeelsystemen) in ons eigen atelier in Nederland en installeren ze met onze eigen mensen. 

Zeeframen en zeefbespanningen

Vlakke ramen bespannen? Of een specifieke uitvoering nodig? Wij kunnen alles op maat maken voor het scheiden en zeven van poeders en droge stoffen in de bulk- en solids-industrie. 

Naast vlakke rechthoekige of ronde zeeframen en zeefcilinders (ook standaard uitvoeringen voor bekende merken), leveren we tevens toebehoren zoals reinigers, ramen, korven en lijmen.

Gaas, netten en zaadzakken

Specifieke toepassingen voor bijvoorbeeld de zaadindustrie. Gaasdoek kan uitstekend worden gebruikt als verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld fruit- en plantenzaden.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Luchtmatrassen voor kweekcellen

Hier hebben we matrassen geplaatst tussen de stellingen, zodat per niveau geconditioneerde kan worden ingebracht. Op die manier wordt de groei optimaal gestuurd (zonder tocht of andere hinderlijke luchtbewegingen).

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!