Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Geen productverlies? Terugbrengen van stofemissie?

Onze producten zijn afgestemd op de verwerking van stof, fijnstof en rookgassen onder zowel lage als hoge temperaturen. Voor stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken voor een optimaal en veilig proces!

Voor betonindustrie, cementproductie en handling van mineralen.

Om emissie te voorkomen inspecteren wij uw installatie en adviseren we u op gebied van stoffiltratie, flexibele verbindingen en vloestoffiltratie.

Benieuwd welke producten we allemaal voeren voor de beton, cement en mineralenindustie? Bekijk het complete assortiment!

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Inspectie stoffilters

Om aan te tonen dat jouw stoffilters en luchtbehandelingsinstallaties voldoen aan de eisen van de overheid is het van belang te zorgen dat je regelmatig inspecties uitvoert.

Technisch vilt

Ons vilt en technisch textiel wordt toegepast bij de meest uiteenlopende productieprocessen en gebruikt voor o.a. afdichting, bescherming en isolatie

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!