Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Laatste nieuws

Filtermappen uit voorraad leverbaar

Is uw voorraad filtermappen op peil? Wij hebben vrijwel alle veel voorkomende filtermappen uit voorraad leverbaar! 

Nieuwe Omgevingswet: Strengere stofemissie normen

De Nederlandse industrie krijgt de komende tijd te maken met strenger wordende emissienormen voor fijnstof. Heb jij daar hulp bij nodig? Lees dan het onderstaande artikel in het vakblad Bulk. Onze filtratie specialisten adviseren jou graag hoe je aan de strenger wordende emissienormen kan voldoen.

Filtermappen uit voorraad leverbaar

Is uw voorraad filtermappen op peil? Wij hebben vrijwel alle veel voorkomende filtermappen uit voorraad leverbaar! Bijvoorbeeld voor DCE-Donaldson, Poeth, Cipres, WAM of Infastaub filters en in gangbare materialen, ook in FOODSAFE (FDA) en ATEX uitvoering.

Lampe reduceert blootstelling aan allergene stoffen

Grondstofallergie is een zaak die ook de bakkerijsector aangaat. Om die reden heeft Sonneveld Group B.V., producent van bakkerijgrondstoffen, Lampe Group ingeschakeld om de blootstelling aan allergene stoffen tot een minimum te reduceren. 

Stofoverlast terugdringen?

Het vakblad Bulkgids heeft een heel mooi artikel geschreven over onze service bij Katoen Natie. De Antwerpse vestiging van Katoen Natie doet sinds enkele jaren een beroep op onze ontstoffingsfilters en technische service om de stofhinder in de fabriekshallen van hun food & feed business-unit terug te dringen.

Bij hoeveel drukverschil moet ik mijn filter vervangen?

Het vervangen van filters is van meerdere factoren afhankelijk. Denk hierbij aan het product, de situatie, het systeem waarin het geplaatst is en de omgevingsinvloeden.

Locatie Airsock zeer belangrijk voor optimale werking

Woonwinkel Post Wonen in IJlst is al 40 jaar een begrip op woongebied. Een prachtige winkel op een goede locatie. Echter het pand is ‘s winters niet warm te krijgen en in de zomer niet koel; de klimaatbeheersing bij Post Wonen in IJlst wil ondanks de geplaatste Airsock niet lukken. Een vreemd verhaal, vindt ook onze Airsocks adviseur Johan van der Kooij. Hij besluit eens een kijkje bij de door onze concurrent geplaatste Airsock te nemen.

Vervangen singels op cruiseschip MS Ambience

Op verzoek van klant hebben wij onlangs een gehele mangelstraat geïnspecteerd op goede werking. Daarnaast deden wij een inventarisatie van de singels van de vouwmachine. Deze singels waren duidelijk aan vervanging toe.

WoTS 2022: Wij zijn erbij!

Van 27 tot en met 30 september vindt in de Jaarbeurs Utrecht de WoTS beurs plaats. Voor ons een altijd een periode om naar uit te kijken: in gesprek met bestaande contacten en tegelijk vertellen over onze nieuwste innovaties en technieken.

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!