Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Voorkomen van geuroverlast en hinderlijke en schadelijke (fijn)stof?

Bij de verwerking van restproducten en afvalverwerking zorgen we ervoor dat het bij de bron wordt afgezogen. Van het scheiden van vloeistoffen tot filtratieoplossingen zodat het proces voldoet aan de milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Voorkomen van hinderlijke, schadelijke (fijn)stof en geuroverlast?

Voor het miniseren van stofconcentratie in een fabriek gebruiken we o.a. statische filters, patronen filters en zakkenfilters.

Benieuwd welke producten we allemaal voeren voor de afvalverwerking en recyclingverwerking? Bekijk het complete assortiment!

Stof en poederfiltratie

Terugbrengen van stofemissie volgens wetgeving, voedselveiligheid, ATEX, standtijd optimalisatie en procesoptimalisatie? Voor de Industriële stofafzuiging en filtratie hebben wij de kennis én producten in huis om samen de juiste keuzes te maken!

Luchtverdeling (airsocks)

Gezonde ventilatie en een optimaal binnenklimaat? Dat kan met onze Airsocks (luchtverdeelsystemen), die wij maken we in onze eigen productie in Sneek. 

Optimaal vloeistof- of afvalwaterproces

Op zoek naar de beste kwaliteit vloeistoffilters? Wij produceren vloeistoffilters voor alle vast/vloeistof processen in diverse materialen. De processen waar onze oplossingen geleverd worden, variëren van afvalwater binnen de bouw en industrie tot gevalideerde productieprocessen voor de farmacie of voedingsmiddelenindustrie.

Manchetten voor alle toepassingen

De uiteinden van een leidingwerk perfect aan elkaar koppelen? De juiste aansluiting van een leiding aan een machinedeel? Onze verbindingen zorgen voor vereenvoudiging van de montage van leidingen en apparaten..

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!