Wij ontzorgen u graag!

Montage en onderhoud uitbesteden?

Onze ervaren servicemonteurs en verkoopadviseurs nemen u onderhoud en wisselingen van onder andere stoffilters, luchtfilters, airsocks en mangelbekledingen graag uit handen. Ook voor inspecties, onderhoudswerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en metingen van ontstoffingsfilters en luchtbehandelkasten komen we graag bij u langs. Daarnaast adviseren wij u graag bij optimalisatie van het (totaal) filtersysteem, eventueel ondersteund met metingen en/of inspecties.

  • Bespaar tijd en geld
    Wij helpen u kosten te besparen door de standtijd van filters te verbeteren en persluchtverbruik te verminderen. Wij nemen graag werk uit handen door het wisselen van de filters vakkundig, zorgvuldig en snel voor u uit te voeren.

  • Beperk uw risico's
    Door filters regelmatig door ons te laten inspecteren verkleint u de kans op problemen in processen. En niet in het minst door het risico op ongewenste emissie te minimaliseren.

  • Optimaliseer processen
    Samen met u zoeken onze ervaren specialisten graag naar oplossingen en verbeteringen. Onze ervaring met filtratie- en separatieprocessen in alle denkbare branches en productgroepen geeft ons de mogelijkheid buiten de gebaande paden te denken.

Ook vanuit Laundrytex zijn onze monteurs 24 uur per dag inzetbaar voor montages van de artikelen rondom de mangel.

 

  

"
Sinds begin jaren '60 is onze eigen montagedienst uitgegroeid tot een full service group. Met onze eigen, goed opgeleide servicemonteurs zorgen wij voor montages, onderhoud, inspecties en metingen.
"
aldus, Quintus Lampe

 

Wij zijn merk onafhankelijk
Niet alleen maken wij voor elk merk ontstoffingsfilter onze filtermappen, filterzakken, filterslangen en filterpatronen, wij onderhouden deze filters ook allemaal en hebben ze allemaal in onze filterdatabase.. Meer weten? Klik hier