Filter op toepassing en proces

Manchet met snelkoppeling

Snel monteren en een sanitaire verbinding? Wij hebben verschillende montagesystemen in het assortiment. Mogelijk in verschillende materialen: polyester, nylonweefsels, PU folies en rubbers.

BFM SEEFLEX 020E

BFM Seeflex 020E is gemaakt uit een lichtgewicht, transparante ether-based thermoplastic polyurethane. Vooral toegepast bij weeginstallaties.

BFM SEEFLEX 040E

BFM Seeflex 040E is gemaakt uit een transparante ether-based thermoplastic polyurethane. Goed bestand tegen mechanise belasting en vouwen tijdens contuniue bewegen.

BFM SEEFLEX 040AS

Seeflex 040AS is ether thermoplastisch polyurethaan met antistatische infusie. ATEX is geschikt op producten zo laag als 1mJ. Kan worden gebruikt in alle stof explosie gevaarlijke zones. (Er zijn enkele beperkingen van toepassing - een kopie van de certificering is beschikbaar op aanvraag).

BFM SEEFLEX 060E

Seeflex 060ES is een druk bestendige manchet, uit een transparante ether-based thermoplastic polyurethane met een polyester weefsel inlaag. Goed bestand tegen mechanise belasting en vouwen tijdens continue bewegen.

BFM SEEFLEX 060ES

Drukbestendige Seeflex 060ES is een heldere, ether gebaseerde thermoplastisch polyurethaan legering met een interne polyester scrim. De aan de binnenzijde gekleefde scrim beperkt de mouw van de Seeflex van strekken en biedt hoge drukweerstand.

BFM blinddop

BFM blinddop, oftewel blanking caps worden gebruikt om een BFM aanlaseind af te kunnen sluiten tijdens bijvoorbeeld reiniging of (tijdelijk) niet gebruik.

BFM aanlaseind 80-600 diameter

Om 1 BFM manchet te monteren zijn 2 aanlaseinden nodig om het snelwisselsysyteem eenvoudig binnen het bestaand leidingwerk toe te passen.

JACOB pu manchet, 1 mm dik

De JACOB manchetten zijn gemaakt uit een transparante ether-based thermoplastic polyurethane. Goed bestand tegen mechanise belasting en vouwen tijdens continue bewegen.

JACOB pu manchet, 0,5 mm dik

JACOB pu manchet is gemaakt uit een lichtgewicht, transparante ether-based thermoplastic polyurethane. Vooral toegepast bij weeginstallaties. De dikte van het pu van ca 0,5 mm is van minimale invloed op het wegen of doseren op de installaties.

BFM LM4

Komen in jouw proces hoge temperaturen voor? Dan is onze BMF LM4 zeer geschikt! Ook wanneer de pu te weinig flexibel is en een te korte standtijd geeft.