Filter op toepassing en proces

Transportbanden, aandrijfriemen, vlakriemen, invoersingels en anti-slipband

Alle voorkomende singels zijn door ons direct leverbaar; waaronder:

- 100% katoen,
- katoen met natuur- of synthetisch rubber,
- polyester singelband,
- singelband met perforatie,
- (eindloze) wol/ polyamide singels 
- antislipband, diverse soorten

Alle singels dienen overigens ook altijd juist gecentreerd te worden middels  centreertape welke als linnen tape op rol beschikbaar is of als zelfklevend klittenband (de lus zijde). Veel toegepast in onder andere Dubix, Electrolux, Primus en  IPSO mangels, worden de transportbanden en strijksingels die ook wel doorloopsingel wordt genoemd. Voor alle singels geldt dat wij deze ook compleet eindloos aan  kunnen leveren. Ook het vervangen van een compleet nieuw bed  vouwmachine singels behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Vlakriem / aandrijfriem voor de aandrijving van assen in uw vouwmachine en insteker.
Om alle singels goed te laten draaien dienen aandrijfrollen bekleed te worden met een anti-slip band.
Bij de wat oudere mangels wordt nog vaak gebruikt gemaakt van een invoerbed waarbij veelal (eindloze) wol/polyamide singels het wasgoed transporteren naar de 1e mulde.
Insteek- en vouwmachines maken in de meeste gevallen gebruik van katoenen singels. Naast de standaard 100% katoenen singels wordt ook gebruik gemaakt van katoen met daarin natuur- of synthetisch rubber verwerkt voor extra grip op het wasgoed.
Cilinder mangels maken gebruik van strijksingels, ook wel doorloopsingels genoemd. Ze worden ingezet in onder andere mangels van de merken: Ipso, Dubix, Primus en Electrolux.