Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Locatie Airsock zeer belangrijk voor optimale werking

< terug naar overzicht

Woonwinkel Post Wonen in IJlst is al 40 jaar een begrip op woongebied. Een prachtige winkel op een goede locatie. Echter het pand is ‘s winters niet warm te krijgen en in de zomer niet koel; de klimaatbeheersing bij Post Wonen in IJlst wil ondanks de geplaatste Airsock niet lukken. Een vreemd verhaal, vindt ook onze Airsocks adviseur Johan van der Kooij. Hij besluit eens een kijkje bij de door onze concurrent geplaatste Airsock te nemen.
 

Bij binnenkomst valt direct op dat de Airsock boven de deur hangt in plaats van in de nok van het pand. Voorgesteld wordt de Airsock te verplaatsen naar de nok. En dat niet alleen; voor een goede klimaatbeheersing dient het inductiepatroon van de Airsock aangepast te worden op de grootte van de ruimte en de hellingshoek van het dak.
 
Onze Filtex Airsocks worden door ons op maat gemaakt in onze eigen confectie in Sneek, hierdoor garanderen wij goede materialen en een korte levertijd. Bijkomend voordeel: de Filtex Airsock is ook verkrijgbaar in het zwart; de kleur van de nok. Hierdoor valt de Filtex Airsock weg in het interieur.
 
Na het opmeten en maken van een ontwerp wordt de Filtex Airsock op maat gemaakt. Op de dag van de montage worden onze monteurs bijgestaan door Sikma uit IJlst. Zij verplaatsen de inblaasbuis, waarna wij aan de slag gaan om de Filtex Airsock te plaatsen. Binnen 1 dag is de montage afgerond.
 
Enige tijd later verteld Fons Post dat het klimaat in de winkel aanzienlijk verbeterd is en dat het energieverbruik daalt. Een mooi resultaat!
 
Meer weten over ons en onze Filtex Airsocks? Lees dan: https://lnkd.in/gx9F8Wk2 of bel: 0515 445544

Misschien vind je dit ook wel interessant

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!