Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Vervangen singels op cruiseschip MS Ambience

< terug naar overzicht

Op verzoek van klant hebben wij onlangs een gehele mangelstraat geïnspecteerd op goede werking. Daarnaast deden wij een inventarisatie van de singels van de vouwmachine. Deze singels waren duidelijk aan vervanging toe.

Bijkomende handicap: de machines bevinden zich op het varende cruiseschip MS Ambience. Hierdoor moet de inspectie, de inventarisatie en de noodzakelijke reparaties en vervangingen strak ingepland worden.

Voor de inspectie en inventarisatie zijn onze kundige monteurs eerst afgereisd naar Hamburg waar het schip een paar uur in de haven ligt. Wanneer het schip verder vaart zijn de inspectie en inventarisatie goed afgerond.

Op basis van de inspectie en inventarisatie is een reparatie en vervangingsplan gemaakt met hierin alle onderdelen die gemaakt of vervangen moeten worden. De voorbereidingen voor de montage in Londen is in volle gang!

In 2 montage slots hebben wij, samen met de uitstekende hulp van Jan den Bouwmeester van LEMHolland BV, alle reparaties kunnen uitvoeren en, waar nodig, materialen vervangen. Denk hierbij aan:

- nieuwe polyestervilten op de mangel;

-  ca 250 singels nieuwe singels in de vouwmachine;

- nieuwe ventilator voor de besturingskast van de mangel;

- nieuwe luchtventielen in de vouwmachine;

Tot slot hebben we de vouwmachine goed afgesteld en de mangelsnelheid weer variabel kunnen krijgen. Het wasserijpersoneel op het cruiseschip kan de mangelstraat nu weer veilig en efficiënt gebruiken.

Misschien vind je dit ook wel interessant

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!