Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Veelzijdig Service Monteur | 32-40 uur

Ben jij als monteur op zoek naar afwisseling en vrijheid en vind je het leuk om het gezicht van ons bedrijf te zijn bij de klant op locatie? Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Als service monteur bij Lampe zet je elke dag jouw kennis en ervaring in bij diverse klanten en in verschillende situaties. Daardoor blijf je jouw vakkennis en ervaring steeds ontwikkelen.

Onze klanten zijn bekende namen in onder andere de wereld van voedingsmiddelen, farmacie, beton, veevoeder en bulk, maar ook in de utiliteit en gezondheidszorg. Wij helpen onze opdrachtgevers efficiënter, veiliger en schoner te werken met onze kennis, onze producten en diensten op het gebied van technisch textiel.

Wat ga je doen?

Je werkt op locatie bij onze opdrachtgevers aan installaties waarvoor wij producten leveren, zoals:

  • Inspecteren en onderhouden van stoffilters en luchtbehandelingssystemen
  • Monteren en onderhouden van luchtverdeelsystemen (Airsocks)
  • Adviseren van klanten om hun systemen te verbeteren
  • Als servicemonteur ben je ambassadeur van ons bedrijf

Wat bieden wij?

Vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te kunnen doen. Die vind je bij ons. Geen dikke handboeken of standaardprocessen: de manier hoe jij goede resultaten boekt bepaal je bij ons grotendeels zelf. Door interne en externe opleidingen kan jij je verder ontwikkelen. Daarbij kan je altijd rekenen op de steun van je collega’s. Samen klaren we de klus, ook als het een keer tegenzit. Dat toont onze betrokkenheid bij elkaar als collega’s en bij onze klanten.

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 2.000,00 en € 3.500,00. Je werkt 38 uur per week, meestal in 4 dagen. Part time is ook mogelijk. In overleg met je collega’s werk je een aantal zaterdagen per jaar. Zo weet je waar je aan toe bent en hoef je niet onverwachts op pad. Uiteraard faciliteren we je met het juiste gereedschap, bedrijfskleding, een comfortabele bedrijfsbus en optimale ondersteuning door de werkvoorbereiding, waardoor je altijd goed voorbereid en effectief kan werken.

Wie ben jij?

  • Je hebt technische werkervaring
  • Je hebt kennis van en bent handig met gereedschappen
  • Een technische opleiding is mooi meegenomen, maar geen harde eis.
  • Je bent klantvriendelijk en realiseert je dat je het visitekaartje bent van het bedrijf

Enthousiast?

Stuur ons je sollicitatie met CV. We kijken uit naar jouw reactie!

Maarten Stuurman

Director Sales & Services

m.stuurman@lampe.nl

 

Soms werk je op hoogte, en dan wel met een prachtig uitzicht:

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!