Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Meewerkend Voorman Service | 32-38 uur

Ben jij als meewerkend voorman op zoek naar afwisseling en vrijheid? Wordt jij graag uitgedaagd om samen met je collega's klant(en) in Nederland en België te ontzorgen en vind je het daarbij leuk om het gezicht van ons bedrijf te zijn? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Als meewerkend voorman service bij Lampe zet je elke dag jouw leidinggevende kwaliteiten en ervaring in bij diverse klanten en in verschillende situaties. Daarnaast werk je zelf regelmatig mee en zorg je voor een goede dynamiek binnen jouw team. Samen zorgen we ervoor dat je jouw vaardigheden, vakkennis en ervaring blijft ontwikkelen.

Onze klanten zijn bekende namen in onder andere de wereld van voedingsmiddelen, farmacie, beton, veevoeder en bulk, maar ook in de utiliteit en gezondheidszorg. Wij helpen onze opdrachtgevers efficiënter, veiliger en schoner te werken met onze kennis, onze producten en onze diensten op het gebied van technisch textiel.

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman ben je ambassadeur van ons bedrijf. Je werkt op locatie met jouw team bij onze opdrachtgevers aan installaties waarvoor wij producten leveren, zoals:

 • Monteren, inspecteren en onderhouden van kleine en grote stoffilters;
 • Monteren, inspecteren en onderhouden van luchtbehandelingssystemen;
 • Monteren en onderhouden van luchtverdeelsystemen (Airsocks);
 • Adviseren van klanten om hun systemen te verbeteren;
 • Als meewerkend voorman ben je ambassadeur van ons bedrijf;

Wat bieden wij?

Vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te kunnen doen. Die vind je bij ons. Geen dikke handboeken of standaardprocessen: De manier hoe jij goede resultaten boekt bepaal je bij ons grotendeels zelf. Door interne en externe opleidingen kan jij je verder ontwikkelen. Daarbij kan je altijd rekenen op de steun van je collega’s. Samen klaren we de klus, ook als het een keer tegenzit. Dat toont onze betrokkenheid bij elkaar als collega’s en bij onze klanten.

Worden we het eens, dan betalen we je een prima salaris tussen de € 3.000,00 en € 4.000,00. Je werkt 38 uur per week, meestal in 4 dagen, maar part time is ook mogelijk. Bij ons worden reisuren naar de klant ook als werkuren gerekend.

Uiteraard faciliteren we je met het juiste gereedschap, bedrijfskleding, PBM's, een comfortabele wagen en optimale ondersteuning door de werkvoorbereiding, waardoor je altijd goed voorbereid, veilig en effectief kan werken.

Wie ben jij?

 • Je bent klantvriendelijk en realiseert je dat je het visitekaartje bent van het bedrijf;
 • Je hebt een technische opleiding of technisch inzicht;
 • Je neemt initiatief en kunt mensen aansturen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je ziet werk liggen;
 • Je werkt graag in een team en houdt van aanpakken;

Enthousiast?

Stuur ons je sollicitatie met CV. We kijken uit naar jouw reactie!

Henk de Jong

Manager Service

0515-44 55 49 h.dejong@lampe.nl

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!