Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

VET en OLIE zakkenfilter

Filtex Vet- en olienevelfilters met hoog absorptievermogen voldoen altijd aan de eisen van EN779:2012 en zijn verkrijgbaar in de filterklassen:

  • ISO coarse 90% (G4)
  • ISO ePM10 55% (M5)

Toepassingsgebieden

  • Secundaire filtertrap (zakfilter / zakfilter) voor metaalgaasfilters
  • Stopt vetdampen
  • Ideaal als voorfilter voor olienevelafscheiding
  • Voor een lange levensduur met enorme hoeveelheden stof

HS-Pak 55 PA zakfilters zijn speciaal ontworpen voor hoge concentratie filtratie van luchtverontreinigingen met kleverige of verstoppingseigenschappen. HS-Pak 55 PA zakkenfilters zijn bijzonder geschikt als nafiltertrap voor keukenafvoerluchtsystemen of voor grote hoeveelheden zwaar stof. De grofstofversie HS-Pak 35 PA kan ook worden gebruikt als er een verhoogde hoeveelheid grofstof is met een laag olie- of vetgehalte.

De combinatie van verschillende filtermedia in één filter biedt het voordeel van een aanzienlijke ruimtebesparing overal waar voor- en nafilters niet als afzonderlijke trappen kunnen worden gebruikt.

Het filterinzetstuk is ontworpen als een zakkenfilter. Als filtermedium wordt een zeer progressief samengesteld medium gebruikt. Door de speciale structuur van het filtermedium kan er aanzienlijk meer stof in de diepte van het medium worden opgeslagen dan bij conventionele zakfilters. Dit maakt ook aanzienlijk langere stilstandtijden in probleemprocessen mogelijk.

 

Wilt u meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend advies aan via de website en we nemen contact met u op.

Dit product kunt u online bestellen in onze webshop.

Bestel in de webshop

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!