Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

ZELFDRAGEND zakkenfilter

Filtex zelfdragende zakkenfilters zijn geschikt voor o.a. gasturbines, oppervlaktebehandeling en industriële spuitcabines: bespaart energie met een lange levensduur dankzij inherent star gelaste filterzakken.

Voldoet altijd aan de eisen van EN779:2012 en is verkrijgbaar in de filterklassen:

  • ISO ePM10 55% (M5)
  • ISO ePM10 65% (M6)
  • ISO ePM1 60% (F7)

HS-Pak 55 Extreme en HS-Pak 65 Extreme zakkenfilters zijn ontworpen voor veeleisende procestechnologie zoals turbomachines, gasturbines of oppervlaktebehandeling. HS-Pak 55 of 65 Extreme kan zowel als krachtige voorfilter als in de hoofdfiltratie worden gebruikt. De filterconstructie biedt robuust gelaste, inherent stijve filterzakken. De ingelaste afstandhouders garanderen een minimale werkdruk en een optimale benutting van het beschikbare filteroppervlak, ook bij wisselende volumestromen.

De filterzakken zijn gegoten in het frame van met metaal versterkt polyurethaanschuim. Dit zorgt voor een uitstekende productveiligheid, zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden. De luchtinlaat is aerodynamisch gevormd om een ​​minimale instapweerstand te bereiken. De vooruitstrevende filtermediastructuur van het synthetische filtermedium zorgt voor een optimale stofopslag.

Wilt u meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend advies aan via de website en we nemen contact met u op.

Dit product kunt u online bestellen in onze webshop.

Bestel in de webshop

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag? Neem contact met ons op!